Regio Trial

Regio Trial NO

Zelhem;  december 2015

Beste triallisten,

Nadat we afgelopen tijd de Regio-trial competitie flink hebben “afgestoft ” en “opgeklopt” kunnen we vaststellen dat de initiatieven goed hebben gewerkt.

De competitie 2015 heeft over de 5 wedstrijden gemiddeld liefst 40 deelnemers getrokken tegenover 25 in 2014. Totaal hebben bijna 100 verschillende deelnemers aan één of meerdere wedstrijden deelgenomen. En ook belangrijk,  het overleg tussen de clubs is prima ! Een goede basis derhalve om verder te gaan op de ingeslagen weg. De organiserende clubs bedanken hierbij de rijders en controleurs/medewerkers voor een geslaagde competitie 2015 !

Hier de

Maar we zijn er nog niet. We weten dat er nog ( veel ) méér deelnemers aan deze regionale wedstrijden kunnen meedoen. Maakt onbekend ook onbemind ?  Beste rijders / sters doe mee, het is zeker de moeite waard.

De 5 organiserende clubs hebben voorafgaand aan de laatste wedstrijd in Sleen het seizoen geëvalueerd. Was  het een jaar terug nog de vraag of we wel verder moesten gaan, nu was dat absoluut geen issue meer. Super !

Besloten is vervolgens om op de zelfde voet, met een paar kleine aanpassingen, verder te gaan. Alleen de open klasse en de clubcompetitie komen te vervallen ( hier was weinig belangstelling voor ).

De spelregels voor 2016 zien er als volgt uit:

  1. de Regiotrial competitie zal wederom bestaan uit 5 wedstrijden, waarvan 1 schrap resultaat.
  2. er wordt zowel op zaterdag als op zondag georganiseerd.
  3. de wedstrijdregels blijven conform het KNMV trialreglement.
  4. het inschrijfgeld blijft € 5,= per wedstrijd. Hiervan wordt € 1,= afgedragen t.b.v. aankoop van bekers voor de prijsuitreiking. Deze prijsuitreiking is direct aansluitend aan de finale wedstrijd in Zelhem.
  5. Als we al de positieve geluiden beluisteren wordt het zeker weer een mooi Regio trialjaar 2016. Meedoen dus !Uitslagen, tussenstanden en andere relevante informatie worden via de verschillende club-sites en de trial site trialen.com gepubliceerd.
  6. Marcel Elshof blijft coördinator van de Regio competitie
  7. De aangesloten verenigingen gaan de Regio wedstrijden actief promoten.

 

Regio Trial Noord-Oost 2016
Zat.          5 maart     Nunspeet 11.30 uur
Zon.          22 mei     Sleen 12.00 uur
 Zat.          18 juni Apeldoorn 13.00 uur
Zon.           6 nov.   Enschede 12.00 uur
Zat.           26 nov. Zelhem 13.00 uur

Bijgevoegd deze Promo brief voor download en publicatie.

Met vriendelijke groeten namens

de onderstaande trialclubs.

 

Motor Club NunspeetEnschedeTCZODZAMC Trialclub Apeldoorn

Één reactie op Regio Trial

  1. Pingback: Regio Trial 2015/2016 | Trialen.com

Reacties zijn gesloten.