Uitslag NK Jeugd Schijndel

Vandaag een mooie NK Jeugdwedstrijd in Schijndel waar 8 pittige Non-Stops waren uitgezet en waar het ondanks de slechte weersvoorspellingen de gehele wedstrijd droog is gebleven, pas bij de prijsuitreiking begon het gestaag te regenen.

Kijk op de Uitslagen pagina voor de Dag Uitslag, het Algemeen Klassement en de Wedstrijd Analyse.

Kijk voor de rijders nummers op de Reglementen pagina voor Revisie 6 van dit document met daarop een aantal nieuwe rijders zodat deze bij een volgende wedstrijd ook een rijnummer aangebracht hebben op de nummerplaat.

Op het Algemeen Klassement staan ook de woonplaatsen en Motormerken van de rijders genoemd, staat dit niet of niet goed genoemd stuur dan even een bericht naar dit e-mail adres dan zorg ik dat dit juist vermeld wordt.

De volgende wedstrijd is op 30 mei in Zelhem, tot dan!

Dit bericht is geplaatst in Uitslagen met de tags , , , . Bookmark de permalink.