Uitslag ONK Europoort

Vandaag zijn 31 rijders richting Europoort getogen voor de 2e wedstrijd van het ONK, 4 rijders reden met een daglicentie en deden dus alleen mee voor de dagprijs. De dag begon mistig maar al gauw had de wind de mist verdreven en bleef het tegen de verwachting in de gehele dag droog.

MC The Wheelie had 10 mooie nonstops gebouwd en de organisatie was zoals gewoonlijk weer strak voor elkaar met ervaren controleurs en knippers om de rijders eerlijk en fair te beoordelen. In de heerlijk warme kantine was het goed toeven met een bakje koffie, een broodje en een kom soep en het Rode Kruis heeft enkele lichte werkzaamheden moeten verrichten maar daar bleef het gelukkig dan ook bij.

Voor Wim Roijackers was dit zijn eerste ONK waar hij zelfstandig wedstrijdleider was en het moet gezegd, hij heeft een vuurdoop gekregen maar deze zeer goed doorstaan. Wim gaat morgen richting Schotland voor de 2 daagse Pré ’65 wedstrijd, Wim veel succes!

Kijk hier voor de Uitslag van vandaag en het Algemeen Klassement.

Tot de volgende ONK in Zelhem

Dit bericht is geplaatst in Uitslagen met de tags , , , . Bookmark de permalink.