AR aanpassing NK Jeugd Schijndel

In het AR voor het NK Jeugd in Schijndel op 14-09 was een foutje geslopen t.a.v. de Totale Wedstrijdtijd (Reglement pt. 3.06)

Deze stond op 4.2 uur maar dat moet met de tijdberekening natuurlijk 5.2 uur zijn.

1e ronde = 8x 15 min = 120 min / 60 = 2 uur
2e t/m 4e ronde = 24x 8 min = 192 min /60 = 3,2 uur

 

Bij deze de gecorrigeerde versie.

Schijndel 14-09 – NK Jeugd Trial – AR (2)

 

Dit bericht is geplaatst in AR. Bookmark de permalink.