Eindstand Regio Trial Noord Oost

Afgelopen zondag is de laatste wedstrijd verreden in de Regionale Trial competitie van Noord Oost Nederland.  In deze competitie zien we vooral namen van rijders die naast de clubwedstrijden ook aan deze regio wedstrijden deelnemen waarbij we uiteraard ook enkele namen kennen uit de ONK en NK Jeugd competitie.

De regio competitie is een mooie gelegenheid om ook deel te nemen aan wedstrijden op andere terreinen en omstandigheden dan je bij je eigen club gewend bent. Deze wedstrijden worden georganiseerd door de clubs in Noord Oost Nederland, Sleen, Enschede, Nunspeet, Apeldoorn en Zelhem.

Je rijdt met je basis sport licentie en deelname staat open voor alle NL rijders, je hoeft niet per se uit deze regio te komen of lid te zijn bij één van deze clubs. Dus als je in 2018 naast de clubcompetitie ook eens bij andere clubs wedstrijden wilt rijden geef je dan op bij Marcel Elshof.

Hier staan de uitslagen en Algemeen klassement van de Regio trial N/O 2017

 

Dit bericht is geplaatst in Regio N/O. Bookmark de permalink.