Reglementen Pagina bijgewerkt

De Reglementen pagina op deze website dekt niet helemaal de lading omdat er meer documenten te vinden zijn dan alleen maar Reglementen.

Ook handige documenten voor Clubofficials zoals de “Taakomschrijving voor Wedstrijdleider, Tijdwaarneming en Technische official tijdens ONK en NK Jeugd Trial wedstrijden”, een “Samenvatting van het Trial reglement voor de Nonstop Officials” en de “Rekenprogramma’s zoals die voor ONK en NKJ (moeten) worden gebruikt” staan hier ter download evenals allerlei andere KNMV documenten zoals het: “KNMV Organisatorenboekje_2016”, “Motorsport Reglement 2016”, “Medische checklist”, “Calamiteiten plan” etc.

Alle documenten zijn uiteraard ook op de KNMV website terug te vinden maar staan daar erg verspreid en zijn dus niet eenvoudig te vinden. Ook zijn documenten vaak per e-mail naar de club besturen verzonden maar wil je als rijder, ouder of club official ook wel eens kennis nemen van de inhoud van bepaalde documenten. Deze site probeert zo actueel en compleet mogelijk te zijn, mis je een document of heb je een andere vraag of suggestie, stuur dan even een bericht naar de Info mailbox.

Dit bericht is geplaatst in Reglementen met de tags , , , . Bookmark de permalink.